Recepty, které obsahují: Zvěřina
Potřebné ingredience: Hovězí na minutky, červené víno, koření na zvěřinu, pomeranč, med, máslo, sůl, brusinky, hořčice, olej, pórek
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: Náplň:, 400g jelení (sobí) maso, 200g syrové šunky, 200g hovězího loje, 1ks cibule, lžíce másla, Těsto:, 400g mouky, 1 vejce, 100g másla (oleje), 1 dl vody,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 750 g srnčího masa, 80 g cibule, 1 stroužek česneku, 40 g rostlinného tuku, sůl, pepř, 250 g žampionů (čerstvých či nakládaných), 70 g rajčatového protlaku, 150 ml suchého červeného vína, 150 ml masového netučného vývaru (i z kostky), 1/2 ČL čerstvé či sušené bazalky, ocet, 100 ml kysané smetany.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1,5 kg zvěřiny z divočáka (plec nebo kýta), zeleninová směs (mrkev, petržel, celer), 2 cibule, 1/2 l červeného vína, 3 lžíce rybízové zavařeniny, 0,33 l CocaColy, grilovací koření, koření Divočina, sůl , (cukr)
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 400 g polohrubé mouky, 100 g cukru moučka, 150 g másla, 4 žloutky, 2 dcl mléka, 30 g droždí, špetku soli, máslo na potření. Nádivka: 200 g mletých ořechů, 100 g mletých piškotů, 1-2 dcl mléka, cukr podle chuti (je dobré udělat si ještě makovo nádivku a dělat buď dvě bábovky menší nebo jednu bábovku a srnčí hřbet)
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: srnčí zadní na řízky, celer, jablka nebo ananas, sůl, pepř, špek, cibule, kari koření, máslo, kuličky pepře, petrželová nať, šťáva z půlky citronu, smetana,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: Ingredience jsou pro cca 1 kg zvěřiny (lze na jakoukoli):. 1. den - necelý 1 l mléka - aby maso bylo ponořené. . Vlastní marináda:. . 0,40 l vinného octa (lze nahradit jakýmkoli běžným), 10 kuliček pepře, 6 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, lžičku tymiánu, 6 kuliček jalovce, cca 100 gnakrájené cibule, a cca 250 g mrkve, celere, petržele - pozor, aby té mrkve bylo o něco méně.
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: 1kg hovězí kližky, 3-4 větší cibule, cca 5dkg na nudličky nakrájeného celeru, 12 větších stroužků česneku, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce maggi, 1 lžíce worchesterové omáčky, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce sladkého kečupu,. 1 lžička kari, drcený kmín, cca 30g sladké papriky, dle chuti pálivé, majoránka, mletý pepř, sádlo, 1dcl piva (u zvěřiny červeného vína), ½ dcl rumu, hladká mouka na zahuštění. Na vývar používám většinou obíračky, vepř.hlavu nebo nožky.
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: plátky ze srnčí svíčkové , lze i z vepřové panenky, cibule, pepř, sůl, olej, brusinky, 1 PL hl. mouky, vejce na volská oka,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 400 g srnčích (mohou být i telecí, vepřová, případně kuřecí) jater, 3 cibule, pepř, sůl, worcestr, zelená petrželka, 50 g slaniny, olej
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 40 dkg masa z plece, 3 lžíce sádla, 3 stroužky česneku, 40 dkg cibule, 3 rajčata, sůl podle chuti, 1 lžička sladké papriky, 1až 2 lžičky koření zvěřina, 1 dl červeného vína, voda podle potřeby
Číst celý recept na: ekucharka.net/kanci-... >>>Potřebné ingredience: 1 kg srnčí kýty , sůl, pepř, paprika, 1 cibule, 12 stroužky česneku, 1 vejce, 15 dkg slaniny, hladká mouka, máslo popř. sádlo , solamyl na zahuštění omáčky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 kg srnčí kýty, 60 g slaniny, 1 lžíce másla, šťáva z 1/2 citronu, 2 vejce, 5 lžic mléka, hladká mouka, strouhanka, olej, pepř, tlučený jalovec, sůl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 2 střední cibule na kostičky, 250 g kuřecích jater, 125 g másla, 3 lžičky koření na paštiky, zvěřinu nebo mletá masa, sůl, pepř, sklenička koňaku (nebo vodky atd. podle chuti)
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 1 kg srnčí zvěřiny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 350 g slaniny, 150 g husích nebo drůbežích jater, 50 g žampiónů, 100 g jazyka, nové koření, tymián, bobkový list, 0,5 cl koňaku, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 2,5 kg kysaného zelí, 1/2 kg vepřového masanejlépe koleno, 1/2 kg hovězího masa, 1/2 kg zvěřinymůžeme nahradit vepřem nebo krávou, 30 dkg jalovcové klobasy nebo jiné středně suché, 30 dkg uzeného bůčku, 23 cibule, 10 dkg sušených hřibů, 15 sušených švestek, 3 lžíce škvařeného sádla, sklenice portského nebo madeiry či jiné sladké červ.vína, Tady jsem v koncích (po 4 jagody jałowca i ziela angielskiego), jalovec je jasný, ale co je anglické koření nevim, už vímnové koření, 2 gozdziki což je v překladu hvozdík a taky hřebíček, bobkový list, sklenice bujonu.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1/2 kila mletého vepřového, celá hlavička česneku, větší cibule, majoránka, pepř, sůl, 1 ČL maggi, 2 vejce, hrst bylinek (např. kopřivy, petrželka, pažitka), strouhanka, 1 PL hořčice, pikantní klobása, silnější plátky uzeného, plátky tvrdého sýra, forma na velikonočního beránka nebo srnčí hřbet,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: , 800g jeleního plecka b.k., 500g bramborových noků, 200ml červeného vína, 700ml masového vývaru, 4 lžíce oleje, 1 velká cibule, 4 nožky řapíkatého celeru, 2 stroužky česneku, 1 větší mrkev, 23 bobkové listy, 2 hřebíčky, několik kuliček celého pepře, 100ml rozmačkaných rajčat (Valfruta, Vitae), 100g strouhaného sýra (Pecorino Romano), 100g ovčího sýra nakrájeného na kostičky, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 4 kousky srnčích noh, holení část (anglicky shank), 4 hrnky nasekaných třísek z ovocných stromů, jako jablka, nebo třešně, 750ml lahev suchého, červeného vína, 8 rajčat, oloupaných a semínek zbavených, 500ml zredukovaného hovězího vývaru, 2 celé skořice, 2 lžičky nového koření, 2 bobkové listy,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 570 kcal, 2380 kj, 55 g bílkovin, 37 g tuků, 5 g sacharidů, 1 kamzičí hřbet, 8 rozdrcených jalovčinek, tlučený pepř, 2 lžíce tymiánu, 3 lžíce oleje, 40 g mrkve, 40 g řapík. celeru, 600 g kapusty, sůl, 80 g cibule, 60 g slaniny (kostičky), 350 ml zvěřin. vývaru, 200 ml zeleninového vývaru (z kostky), pepř, 1/4 lžičky solamylu, 30 g brusinek
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Zvěřina >>>