Recepty, které obsahují: Zvěřina
Potřebné ingredience: jelení hřbet 2000 g, sůl 30 g, pepř černý 2 g, olej stolní 150 g, jalovec 2 g, olej stolní 250 g, zelenina kořenová 313 g, cibule 117 g, divoké koření 8 g, citron 333 g, mouka hladká 150 g, brusinky 100 g, rajský protlak 100 g, švestková povidla 200 g, perník 100 g, cukr krystal 50 g, víno červené 300 g, žampiony 200 g, mrkev 625 g, brokolice 250 g, rozmarýn 10 g,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: srnčí kýta, cibule, olej, divoké koření kupované nebo si připravíme sami, že podrtíme v hmoždíři celý pepř, nové koření, jalovec, tymián a kousek bobkového listu
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: 600 g masa z divočáka, 0,1 l bílého vína, 2 PL ostružinové zavařeniny, 0,2 l sladké smetany, 250 g ostružin (mohou být i mražené), 30 g másla, vývar ze zvěřiny, sůl, pepř, trocha brandy,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 kg kančího (plec, krk i žebro), 5 lžic másla, 3 velké cibule (je třeba dodržet stejné množství cibule a masa), 300 g slaniny, 0,5 l červeného vína, podle potřeby hladká mouka, sůl, pepř, drcený kmín, 0,05 l rumu
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 200 g pečeně nebo vařené zvěřiny, několik kostí ze zvěřiny, 1 bobkový list, 4 bobule jalovce, 1 středně velká cibule, 1/2 PL zrnek pepře, 1 ČL rozmarýnu, 3/4 l masového vývaru, 1 PL cumberlandské omáčky (lze nahradit rybízovou nebo brusinkovou marmeládou, do níž přidáme trochu rajčatového protlaku), 20 ml jemné lihoviny (vodky, slivovice), 4 PL kysané smetany.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: kančí kýta, drůbeží játra, cibule, anglická slanina, česnek, koření na zvěřinu, olej, solamýl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 4 větší kuřecí steaky (prsa), 120 g slaniny, 2 vajíčka, 80 g másla, 1 lžička koření na kuře, 100 g zeleného hrášku, 1 houska, 3 lžíce mléka, sůl, + forma na srnčí hřbet,
Číst celý recept na: www.ceskahospodynka.... >>>Potřebné ingredience: 1 kachna, 150 g másla, 300 g jablek, 150 g kořenové zeleniny, 150 g rybízového jamu, 100 g hladké mouky, 100 g cukru, sůl, koření na zvěřinu, 100 g cibule, 2 dl červeného vína.
Číst celý recept na: www.chutnejidlo.cz/r... >>>Potřebné ingredience: 340g pokrájeného srnčího a nějaké kosti, 1.3l vody, 60g másla, 1/2 pokrájené cibule, 6 lžic mouky, 250ml mléka, 100g kořenové zeleniny na plátky nakrájené, 170g hub na plátky nakrájené a udušené na troše másla, sůl a pepř, posekaná zelená petrželka, Knedlíčky:, 3g rostlinného ztuženého tuku, 1 vejce, 1 rohlík, sůl a mléko,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 860 kcal, 3595 kJ, 35 g bílkovin, 48 g tuků, 69 g sacharidů, na rizoto:, 70 g másla, 1 nadrobno pokrájená šalotka, 200 g kulatozrnné rýže, 400 ml slepičího vývaru, 100 ml bílého vína, sůl, pepř, 40 g čerstvě nastrouhaného parmazánu, 100 g okapaných brusinek (kompot), 1 lžíce posekané petrželky, chilli, , na řízky:, 4 plátky srnčího masa (z kýty, po 100 g), 100 g bílé veky, bez kůrky, pokrájené na kostky, 2 vejce, 1 lžíce šlehačky, sůl, pepř, 600 g mouky, po 1 lžíci posekaného tymiánu, rozmarýnu a majoránky, 120 g řepkového oleje,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g srnčího nebo jeleního krku, 60 g slaniny, 2 stroužky česneku, 80 g cibule, kmín, sůl, mletý pepř
Číst celý recept na: bezvarecepty.com/cla... >>>Potřebné ingredience: 1 kg kančího masa z plece nebo krku, 10 dkg másla nebo sádla, 4 cibule, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, mletý kmín, 1/8 l červeného vína, 2 lžíce hladké mouky na jíšku, citronová šťáva.
Číst celý recept na: www.az-recepty.cz/ka... >>>Potřebné ingredience: 1 kg zvěřiny / plecko, krk, žebra /, 2 lžíce cukru, 1 větší mrkev, 1/2 celeru, 1 menší petržel, 60 g kostiček slaniny / nemusí být /, 50 g másla, 2 lžíce 8% octa, 1/8 l červeného dezertního vína, 1 lžíce vody + 1 l vody, 1 cibule, 6 zrnek pepře, 6 zrnek nového koření, na špičku nože zázvoru, 2 hřebíčky, špetka tymiánu, bobkový list, 50 g másla a 3 rovné lžíce hl. mouky na jíšku, 1 PL rybízové nebo bezinkové zavařeniny, citronová šťáva
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 kg srnčí kýty / lze nahradit hov. roštěnkou /, 1 ČL kořenící směsi na divočinu, 2 PL rozpuštěného másla, 100 g slaniny, 1 cibule, 1 sklenka červeného vína, 1 citron, olej, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1000g hovězího masíčka nebo ze zvěřiny, sůl, koření na steaky, mleté nové koření, zázvor, máslo, 2 cibule, 1 menší celer, 4 jablka, 2,5 dl bílého vína, 2 lžíce hladké mouky, 3 4 dl mléka, trochu cukru, citronová šťáva, maggi, kysaná smetana,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800 g srnčí plece nakrájené na menší kousky, 100 g anglické slaniny, 2 lžíce olivového oleje, 2 dl světlého piva, 2 stroužky česneku, 8 zrnek nového koření, 2 cibule, 1 velká mrkev, lžíce hladké mouky, sůl, čerstvě mletý černý pepř, ½ kg brambor, 1 střední klobása, 200 g kyselého zelí.
Číst celý recept na: www.chutnejidlo.cz/r... >>>Potřebné ingredience: 800 g kančí kýty, 50 g slaniny, 1 cibule, 3 lžíce sádla, 2 lžíce hladké mouky, 5 stroužků česneku, jalovec, pepř, sůl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 500 g srnčieho stehna, soľ, mleté čierne korenie, olej, 2 dl mäsového vývaru, 1 lyžica ríbezľového lekváru, 2 lyžice brusnicového kompótu,
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 500 kcal, 2090 kJ, 56 g bílkovin, 16 g tuků, 32 g sacharidů, 1 kg jelení kýty (vykostěné), pepř, 150 g sušených meruněk, 75 ml bílého portského vína (nebo sherry medium), 1 malá kapusta, 3 cibule, sůl, 2 lžíce oleje, 500 ml vývaru, 150 ml smetany
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: asi 1 kg jeleního masa, 4 červené cibule, 3 PL oleje, 250 ml červeného vína, 250 ml vody, 250 ml šlehačky, 1 PL hladké mouky, 1 2 PL dijonské hořčice, 3 hrušky, 3 PL brusinkového kompotu , 5 6 snítků tymiánu, sůl, pepř, 6 8 jedlých vařených nebo upečených oloupaných kaštanů , brusinkový kompot na ozdobu na talíři,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Zvěřina >>>