Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso
Potřebné ingredience: 800 g jehněčích kotlet, sůl, 2 malé cibulky s natí, pepř, mleté hořčičné semínko, 8 větších žampionů, 30 g másla, 4 vejce, 80 g šunky, 2 lříce hladké mouky, 70 g rostlinného oleje, 100 ml vývaru z masoxu, koření Podravka
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: , ca. 1 kg jehnecího masa s kostí, 1 1/4 l vody, 2½ dl suchého bílého vína, 1 PL soli, 46 kulicek cerného pepre, 1 malá cibule, 1 citron, kopr, Omácka:, 1 ½ PL másla, 2 ½ PL mouky, 4 dl vývaru, 1 dl smetany, 1 vajecný zloutek, sul, pepr, kopr
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g skopové kýty (i pečeně), 30 g tuku, 20 g solamylu, 2 lžíce ochuceného octa (nebo 1 lžíce obyčejného, ale rozředěného), 3 lžíce oleje, 1 cibule, 24 hřebíčky, špetka tymiánu, podle chuti citrónová šťáva, 35 středních stroužků česneku, 1 dl červeného vína, 610 kuliček pepře, sůl, nejlépe brusinkový nebo jeřabinový kompot (nahradíme i rybízovým).
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g mletého jehněčího masa, 2 cibule, 1 vejce, 1 lžička oregana, 1 lžička tymiánu, 3 lžíce sekané petrželky, 1 lžíce oleje, olej na smažení, sůl,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g jehněčího masa bez kostí (kýta, plec), sůl, 500 g zeleniny (mrkev, brokolice, kedlubna, hrášek), 4 brambory, 2 rajčata, 20 g másla, olej, petrželka, 4 čtverce alobalu.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 feferonka, 1 lžíce másla, 125 ml slepičího vývaru, 2 avokáda, sůl, pepř, 8 jehněčích kotlet, 1 lžíce oleje, 2 limety, 2 granátová jablka, několik lístků máty
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: , 30 g másla, ½ KL karí, 400500 g jehnecího masa, nakrájeného na kostky, 2½ dl zeleninového vývaru, ½ KL mletého zázvoru, 800 g bílého zelí, nakrájeného na kousky asi 2x2 cm, 1½ dl smetany 13%, 1½ KL maizeny, ½ KL soli, mletý cerný pepr
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: majoránka, sůl, 600 g skopové maso, 1/2 ks celer, 1 ks petržel, 2 ks cibule, 1 stroužek česnek, 1 ks pórek, 1 lžíce sádlo, mletý černý pepř, hladká mouka, 1 ks mrkev
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/sk... >>>Potřebné ingredience: 750 g jehněčí plece bez kostí, 200 g jogurtu, 3 lžíce citronové šťávy, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 4 lžíce kari, sůl, čerstvě mletý černý pepř, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce přepuštěného másla, 200 ml masového vývaru, 450 g mraženého hrášku a mrkve, 2 rajčata
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800 g jehněčího masa bez kosti, 60 g másla, 4 dl kysané smetany, 4 vejce, 6 stroužků česneku, petrželka, sůl.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1000 g jehněčí kýty,2 vejce,30 g soli,150 g másla,300 g veky(bílého pečiva),O,15 l mléka,1 g mletého pepře,0,2 g muškátového květu(oříšku),25 g petrželky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 80g Burghul , 750g jehněčího masa, 250g kozího masa (nemáteli, tak skopové, oslí, nebo také jehněčí), 4 lžíce posekané petrželky, 2 lžíce posekané máty (nebo meduňky), 1 lžíce na jemno nastrouhané citronové kůry, 2 lžíce rajčatové pasty, 1 lžíce pomletého římského kmínu , 1 lžíce rozdrceného koriandru, 1 + lžička rozdrcených lupínků sušené chili papričky (nemusí být), 4 stroužky česneku, utřeného se solí, 35g strouhanky, 1 trochu našlehané vejce, 125ml + kyšky, skopová střívka a špejle, chceteli
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800g různých druhů mletého masa (hovězí, vepřové, skopové a pod.), 2 cibule, 1 lžíce másla, 6 stroužků česneku, 2 vejce, hrst hladké mouky, sůl, lžička mletého pepře, lžička oregána, lžička máty, 2 krajíčky bílé veky, 1 sklenice bílého přírodního vína, olej na smažení
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 4 jehněčí kotletky bez kosti, mohou být i vepřové kotlety, 2 KL mletého koriandru, 1 KL chilli prášku, 1/2 KL mletého kmínu, 1 KL turmeriku, 3 stroužky česneku utřené se solí, citronová šťáva, 1PL jogurtu, olej, sůl, cibule.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1,75 kg jehněčí plece, 75 g cibule, 50 g česneku, 100 g vyškvařeného sádla, 50 g olivového oleje, 500 ml suché červené víno, 50 g bílého pepře, bobkový list, otrhané lístečky zelené petrželky., Příloha: smetanové brambory, 920 g oloupaných brambor, 0,4 dl smetany, sůl, bílý pepř, česnek, muškátový květ.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 kg jehněčích kotletek, sůl, pepř, olej, hl. mouka, 3 vejce, 3 PL mléka, 1 ČL provensálského koření, 3 PL strouhaných vlašských ořechů, hrubší strouhanka, tuk na smažení
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: skopové (popř. vepřové) maso dle počtu strávníků, pepř, sůl, oregáno, citron, špejle, olivový olej
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 500 g libového jehněčího masa, 200 g cibule, 200 g bílého hlávkového zelí, 200 g kapusty, 200 g zelených fazolek, 200 g mrkve, 500 g brambor, sůl, pepř, 1 lžička kmínu, 1,5 hrnku masového bujonu (z kostky), 2 lžíce másla, 2 lžíce sekané petrželky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1.4kg libového jehněčího masa, nakrájeného na 4cm kostky, může se použít netradiční hovězí maso, 3 velké červené cibule, nebo jiné sladké, oloupané a nakrájené na 1/4, ale jejich kořenový spodek neodkrojený, aby se cibule nerozpadla, 6 malých rajčat, nakrájených na 1/4, 8 lžic olivového oleje, 6 lžic citronové šťávy, 3 česneky oloupané a utřené, 23 lžíce sušeného dobromyslu (oregano), sůl a pepř podle chuti, 8 grilovacích jehlí, používáteli bambusové/dřevěné, tak je předem namočit ve vodě,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g jehněčího masa, 1 velká cibule, 4 vejce, 100 g másla, špetka pepře, sůl
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso >>>