Hledat v názvu receptu

Hledat v ingrediencích

Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso

Jehněčí plecko na víně

Potřebné ingredience: 800 g jehněčího plecka, 9 stroužků česneku, sůl, pepř, 4 PL oleje, 250 ml portského vína (můžeme nahradit sladším červeným vínem), 2 cibule, 12 mrkví, 1/3 celeru, 3 snítky zelené petrželky, 8 zrnek pepře, 2 PL mouky.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Jehněčí kýta po maďarsku Húsvéti túzdelt sült báránycomb

Potřebné ingredience: 800 g vykostěné jehněčí kýty, 100 g tučné slaniny, sůl, sůl 100 g sádla, 30 g rajské pasty, 2 lžíce mouky, 20 g másla,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Pečené paprikové lusky plněné mletým masem, kuřecími játry a kysaným z

Potřebné ingredience: , 600 g mletého vepřového, 300 g mletého hovězího, 100 g mletého jehněčího, mletý bílý pepř, 1 větvička rozmarýnu, 4 stroužky česneku, 4 větší bílé papriky, 250 g kysaného zelí, 150 g kuřecích jater, 100 ml olivového oleje, sůl,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Vykostěný jehněčí hřbet s bylinkami (pro Štíry)

Potřebné ingredience: 800g jehněčího hřbetu, 10 stroužků česneku, po lžičce rozmarýnu, tymiánu, kerblíku, petrželky, 1/2 lžičky libečku, 1 lžíce oleje, voda, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Jehněčí kotlety s feferonkami

Potřebné ingredience: 1 kg jehněčích kotlet, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce oleje, 4 dlouhé červené a 4 dlouhé zelené feferonky, 4 červené cibule, 1 citron, 4 rajčata, oregáno
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Chutná rýže z Kazachstánu

Potřebné ingredience: 750 ml rýže, 6 lžic na nudličky posekaných mandlí, 2 stroužky utřeného česneku, 1 střední cibule posekaná, 4 lžíce vypeckovaných posekaných sušených datlí, 4 lžíce vypeckovaných sušených švestek, 3 posekané sušené meruňky, 1 lžíce soli, nebo podle chuti, 250ml skopové, nebo hovězí mleté maso předem osmažené na sucho, 1 lžíce olivového oleje,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Čanachi z Gruzie

Potřebné ingredience: 500 g tučnějšího skopového, 500 g rajčat, 500 g brambor, 5 lilků, 5 cibulí, 10 celých pepřů, lžička papriky, 2 lžíce sekané natě koriandru, 1 lžíce bazalky, 200 ml pomerančové šťávy, 25 g tuku.
Číst celý recept na: www.dobrerecepty.cz/... >>>

Paprikové kari

Potřebné ingredience: plněné papriky:, 400 g mletého skopového nebo hovězího masa, 4 velké papriky, cibule, stroužek česneku, 30 g másla, lžička pálivé papriky, 1/2 lžičky zázvoru, lžička kari, sůl., Šťáva:, cibule, stroužek česneku, lžička pálivé papriky, 1/2 lžičky tlučeného kmínu, lžička zázvoru, 60 g másla, 4 lžíce jogurtu, sůl.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Ruský masový salát

Potřebné ingredience: 250 g vařeného hovězího, telecího, vepřového nebo skopového masa, 250 g brambor vařených ve slupce, 4 kyselé okurky, 4 vejce vařená natvrdo, 1 konzerva krabího masa, 4 lžíce pikantního dresinku podle chuti, 200 ml majonézy smíchané se smetanou, několik listů hlávkového salátu na ozdobu, sůl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Turecký chléb plněný masem KIYMALI PIDE

Potřebné ingredience: Chléb Pide z Turecka, 3 lžíce extra panenského oleje, 6 lžic piniových semínek, 500 g jehněčího posekaného, nebo umletého masa, 1 velká cibule na jemno nakrájená, 1 střední uzrálé rajče oloupané s vymačkanými semínky, posekané a nechané po jednu hodinu odkapat, 6 lžic posekané petrželky, nebo koriandru, 1 lžíce melasy z granátových jablíček, 1 lžička pomletého nového koření, 1/4 lžičky mleté skořice, 2 lžičky soli, černý mletý pepř podle chuti, 1/4 lžičky kayen pepře, ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Jehněčí závitky s bylinkami

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 4 plátky jehněčí kýty (po 150 g), 2 lžičky hořčice, sůl, pepř, 2 cibule, po 1 svazku petrželky, estragonu a oregana, 1 svazek polévkové zeleniny, 2 lžíce oleje, 30 g přepuštěného másla, 125 ml instantního masového vývaru, 125 ml červeného vína, 100 g zakysané smetany
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Harira.

Potřebné ingredience: 100 g suchého římského hrachu/cizrny, 500 g vykostěného jehněčího ramínka, nebo telecího, 2 lžíce másla nebo oleje, 200 g cibule na hrubo nakrájená, posekaná petrželka, 2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžičky kurkumy, 1 lžíce římského kmínu, 1 lžička mleté skořice, 2 lžičky mletého koriandru, 6 nitek šafránu, 225 g řapíkatého celeru na hrubo nakrájeného, 7 středních (asi 1.3 kg) uzrálých rajčat zbavenýcj slupky a semínek a na hrubo nakrájených, 2.5 litru vody, 100 g červené čočky, 6 malých cibulek, nebo šalotek oloupaných, sůl a pepř, 25 g tenkých polévkových nudliček, 4 lžíce posekaného zeleného koriandru, citron a mletá skořice na podávání, ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Skopové Rogan Josh

Potřebné ingredience: Malé kostky skopového masa marinované v jogurtu a smažené s pikantní mandlovou pastou, curry a rajčaty. Syté jídlo s vynikající chutí. , 500 g libového skopového masa nakrájeného na kostky asi 2,5 cm, 170 g bílého jogurtu, Pasta z koření, 1 lžíce nasekaného čerstvého zázvoru, 4 stroužky česneku, 1/4 lžičky drceného muškátového oříšku, větší špetka drcených hřebíčků, 10 zrnek černého pepře, 60 g loupaných mandlí, 2 lusky kardamomu, 2 lžíce rostlinného oleje, 1 nakrájená cibule, 1/2 lžičky mleté kurkumy, 1/2 lžičky chilli, 1 lžička mletého římského kmínu, 1 lžička papriky, 1 lžička mletého koriandru, sůl, 225 g nakrájených sterilovaných brambor bez šťávy,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Italská specialita Milánské ossobuco s gremolata.

Potřebné ingredience: , 1.5 kg telecí, nebo jehněčí nožičky nakrájené i s kostí na 5 6 cm vysoké plátky (požádejte řezníka), 4 lžíce panenského olivového oleje, nebo 2 lžíce posekané pancetta a 2 lžíce oleje, mouka, sůl a pepř podle chuti, 2 lžíce másla, 1 červená cibule na hrubo posekaná, 1/2 červené papriky na hrubo posekané, 1/2 zelené papriky na hrubo posekané, 3 mrkve očištěné a na hrubo pokrájené, 2 stonky řapíkatého celeru na hrubo pokrájené, 2 filátka ančovičky na chvíli namočené do trochy mléka a osušené, 6 stroužků česneku na plátky nakrájené, 6 lžic Marsala vína (nebo sherry), 6 lžic brandy, 2 x 400 g konzervy oloupaných celých rajčat bez tekutiny, rozmačkaných, 1 lžíce balsamického octa, 2 lžíce rajské pasty, 1 lžíce cukru, 1 snítka rozmarýnu, 4 snítky tymiánu, 2 bobkové listy, 3 cm široký pruh citronové kůry, 500 ml kuřecího, nebo hovězího vývaru, sůl a pepř podle chuti, Gramolata na podávání:, 2 lžíce posekané nejlépe italské plocholisté petrželky, 1 stroužek rozdceného česneku, 1 lžíčka nastrouhané citronové kůry, 1 lžíce citronové š)tťávy, ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Jehněčí se špekovou omáčkou a špenátovými taštičkami

Potřebné ingredience: 1,20 kg jehněčích kotletek, 150 g prorostlé slaniny, cibule, 2 rajčata, 2 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, 2 větvičky tymiánu , Špenátové taštičky:, bramborové těsto podle návodu, zahuštěný špenát, vaříme 5 minut.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Skopová šórba

Potřebné ingredience: 200 g fazolí, sůl, 400 g skopového masa, 100 g pórku, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžičky kari koření, 1 kelímek bílého jogurtu
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Jehněčí ragú

Potřebné ingredience: 1 kg jehněčího masa nakrájeného na kousky, 1 kg kapusty (nebo zelí) rozdělené na listy, 1 lžíce hrubé mouky, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Masové fondue

Potřebné ingredience: 150 g žampionů, 100 g šalotky, 300 g hovězí svíčkové, 300 g vepřových panenek, 200 g jehněčí kýty, 1 velká bageta, 1,5 l oleje na fritování
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Jehněčí kýta na olivách

Potřebné ingredience: jehněčí kýta, olivový olej na opečení, sůl, červené víno na podlití., , nálev:, 50 až 100 g oliv, nejlépe 50:50 černé a zelené, 50 ml panenského oleje, 100 ml červeného vinného octa, 100 200 ml červeného vína, bobkový list, rozmarýn, pepř, libeček, pórek očištěný a nakrájený nadrobno.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Bramborovomasové placky z Řecka, vhodné i pro piknik.

Potřebné ingredience: Pro 1012 placek:, 500g nových, nebo malých pevných brambor, 3 vejce, 1 cibule, nastrouhaná, 2 lžíce posekané petrželky, 500g na jemno umletého libového jehněčího, nebo skopového masa, může věk být i hovězí (netypické pro Řecko), 120g strouhanky, rostlinný olej na smažení, sůl a pepř podle chuti, lístky máty na ozdobu, malé Pita chleby napůl otevřené v půli, mohou být ogrilované , nebo jenom ohřáté pro teplou verzi
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso >>>

Recepty pro vás

Na těchto stránkách vám nabízíme přehledy a vyhledávání těch nejlepších receptů z českého internetu. Najdete tu recepty vhodné pro každodenní stravování i pro sváteční příležitosti. Nechybějí recepty zaměřené na zdravý životní styl, recepty pro speciální roční období, jako jsou třeba Vánoce nebo Velikonoce, či recepty na sladkosti a jiné pochutiny. Vyhledávat zde můžete nejen procházením jednotlivých kategorií, ale také prostřednictvím formuláře vlevo nahoře. Zde můžete zadat slova, které má obsahovat název receptu, nebo ingredience, které doma máte - a my vám najdeme recepty, které tyto ingredience používají. (Pokud mezi slovy použijete znak +, najdeme recepty, které obsahují obě slova, pokud čárku, pak najdeme ty, které obsahují aspoň jedno ze slov.) Přejeme vám příjemné vaření a dobrou chuť.


©2010-2024 NajduRecept.cz; recepty © příslušní autoři a vydavatelé
Provozovatel: Bispiral, s.r.o. | O vydavateli | Pravidla webu NajduRecept.cz a ochrana soukromí