Recepty: Svíčková
Potřebné ingredience: 0,5 l vinného octa, 1 svazek polévkové zeleniny, 3 hřebíčky, 3 bobkové listy, 5 bobulí jalovce, 2 cibule, špetka rozmarýnu, špetka tymiánu, sůl, pepř
Číst celý recept na: bezvarecepty.com/cla... >>>Potřebné ingredience: 1 kg hovězího květového šálu z kýty v jednom kuse, 5 lžic sádla, 1 velká cibule rozkrojená napůl a potom na plátky, 1 velká mrkev nakrájená na plátky, 1 stonek řapíkatého celeru nakrájeného na plátky, 1 kus asi 2 x 5 cm citronové kůry (jenom žlutá část), kus kůže ze slaniny, 1 čtvrtlitrový hrníček hovězího vývaru, nebo podle potřeby, červené víno podle chuti, 1/2 čtvrtlitrového hrníčku hrozinek namočených na 20 minut v teplé vodě a slitých, sůl a pepř, až 1 čtvrtlitrový hrníček plný nastrouhaného perníku, nebo podle potřeby, citronová šťáva podle chuti, 4 6 lžic creme fraiche, nebo kyselé smetany, marináda:, 1/2 l vody, 2 lžíce hnědého cukru, 1/4 l jemného červeného vinného octa jako kühne, 1 lžíce kuliček černého pepře, 2 bobkové listy, 4 jalovčinky trochu rozdrcené, 1 cibule rozkrojená na 1/4, 2 celé hřebíčky zapíchnuté do cibule, ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: Suroviny:, 600 g hovězí svíčkové, 50 g uzené slaniny, sůl, černý pepř, 40 g tuku, 1 cibule, 8 dkg mrkve, 5 dkg petržele, 5 dkg celeru, masový vývar, bobkový list, 2 kuličky nového koření, 40 g hladké mouky, 2 1/2 dl kysané smetany, cukr, citrónová šťáva
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: 4 plátky svíčkové asi po 120 g, sůl, pepř, česnek, polohrubá mouka, vejce, strouhanka nebo žemle z minulého dne
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: Hovězí maso, 1 kg g zadního hovězího masa , 150 g špeku , 500 g mražené zeleniny pod svíčkovou , 200 g celeru , 100 g mrkve , 2 cibule , 2 zakysané smetany (klasik) , 2 lžíce hladké mouky , citronová šťáva , 1 lžíce cukru krupice , 2 bobkové listy , 3 lžíce octa , 3 lžíce másla , 6 kuliček nového koření , 8 kuliček černého pepře , 1 lžíce tymiánu
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 600g svíčkové,4-5 stroužků česneku,2 sterilované kapie,1 lžíce škrobové moučky,kari koření,olej,sůl
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 470 kcal, 1960 kj, 43 g bílkovin, 11 g tuků, 46 g sacharidů, 600 g srnčí svíčkové, 200 ml červeného vína, špetka mletého badyánu, skořice a hřebíčku, 200 g jedlých kaštanů, 500 g růžičkové kapusty, 100 ml zeleninového vývaru (z kostky), sůl, pepř, 250 g halušek, 2 lžíce oleje, 1 lžička tmavé jíšky příp. 1 černý lanýž
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: svíčková, žampióny, cibule, škrobová moučka, anglická slanina, sůl, drcený kmín, steakový pepř, slunečnicový olej, karotka, citrónová šťáva, cukr krupice
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: 250 g květáku, 250 g brokolice, sůl, pepř, 250 ml smetany, 2 vejce, 1 l masového vývaru (z kostky), 800 g svíčkové, 100 g másla, 2 žloutky, několik kapek citronové šťávy, 6 snítek estragonu
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g hovězí maso svíčková, 4 PL oleje, sůl, mletá červená paprika, hladká mouka, 30 g másla, worcester, 5 PL vývaru z masoxu, 4 PL rajčatového pyré, nebo rajčatová omáčkou se zeleninou, 1 PL brusinkového kompotu, 150 g nivy (nebo jiného tvrdého sýra).
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: Hovězí maso dle peněženky, kořenová zelenina, cibule, bobkový list (dle obliby, já dávám tak 5 ks.), nové koření (totéž co výše), pepř celý (totéž), sůl, smetana (klidně i kysaná), ocet (citronová šťáva), hotová světlá jíška (dlabu na to patlat se s ní), toto je příklad variantně se dá vytvořit i mnoho jiných dobrot
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 2 kostky Masoxu Vitana, 600g svíčkové, 200g eidamu nebo jiného sýra, 250g žampionů, 1dl oleje, hladká mouka, brusinkový kompot, 1dl červeného vína.
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: • 3/4 až 1 kg klokaního boku, • 58 dkg špeku, • 2 střední cibule (asi 20 dkg), • 8 dkg mrkve, • 5 dkg petržele, • 5 dkg celeru, • 6 kuliček nového koření, • hrstička celého pepře (20 kuliček), • 3 bobkové listy, • lžička tymiánu, • 3 špetky soli, • 1 šlehačka, • 2 lžíce hladké mouky na zahuštění, • šťáva z půlky menšího citronu na dochucení, • sádlo na smažení zeleniny.,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 2 stroužky česneku, 4 lžíce višňového krému, 8 lžic červeného vína, 2 bobkové listy, 2 lžičky tymiánu, 2 lžičky koriandru, 800 g hovězí svíčkové, sůl, 3 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 200 g řapíkatého celeru, 600 g višní, 12 lžíce cukru, 3 lžíce nasekaných ořechů, čerstvý tymián
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 x hovězí svíčková, 1 x čabajka, červené víno, máslo, špek, divoké koření, bobkový list, nové koření, tymián, 3 cibule
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g svíčkové, 1 vejce (bílek), lžička solamylu, pórek, sušený česnek, 0,5 dl bílého vína, zázvor, sojová omáčka, několik kapek worcestru, sůl, špetku cukru, citronová šťáva, olej.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 4 vepřová srdce, 300 g směsi kořenové zeleniny, 50 g slaniny, 150 g rýže, 250 ml vody
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 300 kcal 1250 kJ, 24 g bílkovin, 17 g tuků, 5 g sacharidů, 250 ml bílého vína, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 8 zrnek celého pepře, 400 g hovězí svíčkové (ze střední částí), 150 ml smetany, 1 lžička hořčice, 75 g nivy, pepř, 1 lžíce pokrájené pažitky, 1 lžíce slunečnicových semínek
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: , 600 g veprové svíckové, 100 g slaniny v tenkých plátcích, 400 g cerstvých zampionu, 125 ml vody, ca. 100 ml bílého vína, 125 ml smetany, sul, pepr, asi 5 g instantního vývaru
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 250ml suchého bílého vína, 120ml bílého vinného octa, 120 ml bílého balsamického octa (nebo víc vinného), 4 lžíce cukru, 500ml vody, 2 hnědé šalotky, nebo jedna cibule, na jemno nakrájené, 2 lžíce celého černého pepře, na hrubo rozdrceného, 2 bobkové listy, 1 lžička soli, 45 celých hřebíčků, na hrubo rozdrcených, 5 na hrubo rozdrcených jalovčinek, citronová kůra v kouscích z 1/2 vosku zbaveného citronu, 1kg 1.2 kg vepřových panenek, zbavených tuku a blan, 1 mrkev na drobné kostičky nakrájená, 12 malých perlových cibulek, kousek nastrouhaného tvrdého perníku, několik lžic kyselé smetany podle chuti,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty: Svíčková >>>