Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso
Potřebné ingredience: 8 silnějších jehněčích kotlet, 6 stroužků česneku, 3 hrsti čerstvých lístků bazalky, 1/2 šálku oleje, 40 g másla, mletý pepř, sůl
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 2 kg jehněčí kýty, 6 česneků, 1/3 hrnku oleje, 1 lžička nastrouhané citronové kůry, 1/3 hrnku citronové šťávy, 1 lžíce rajčatové pasty, 2 lžičky na hrubo roztlučeného pepře, 1 1/2 lžíce plnozrnné francouzské hořčice , 1 lžička cukru, 2 lžičky posekaného tymiánu, 1/4 hrnku posekaného čerstvého rozmarýnu, sůl
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 900 g býčích žláz (telecích, jehněčích, kozích, nebo skopových i krůtích), 130 g mouky nebo podle potřeby, 4 lžíce kukuřičné mouky, 250 ml červeného vína, nebo piva, sůl a pepř podle chuti, česnekový prášek podle chuti, tabasco omáčka podle chuti, vepřové sádlo, nebo olej na smažení, posekaná petrželka na posypání, ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: pro 4 osoby, 600 g jehněčího hřbetu bez kosti, 32 lístků čerstvé meduňky, sůl a pepř, 2 polévkové lžíce olivového oleje
Číst celý recept na: www.dobrerecepty.cz/... >>>Potřebné ingredience: 700 g jehněčího masa, šálek olivového oleje, máslo (jako ořech), 2 cibulky, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, sůl, pepř, trochu mouky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800g fazolí, 300g kůže ze šunky, 300g kus vepřového žebra, 500g jehněčí hrudi, 4 cibule, 2 mrkve, svazek bylinek (zelená petržel, čerstvý tymián, bobkový list, snátka saturejky, vše svázané kuchyňským motouzkem), 150g tlusté slaniny, 8 stroužků česneku, 3 rajčata, 100g husího sádla (nebo jiného), sůl a pepř podle chuti, 1 česneková pikantní klobáska, 8 kusů naložené husy, nebo kachny ve vlastním sádle (Confit), 5 lžic strouhanky,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 Kg hovězí či jehněčí kýty, 500 g brambor, 500 g kořenové zeleniny(nebo cokoli co vám chutná, já přidávám třeba řapíkatý celer, když ho mám), 250 g mrkve, 2 stroužky česneku, 2 cibule, Nasekaná petrželka, Basalka, Thymian, 1 hřebíček, sůl, pepř, 2 lžíce rajského protlaku, Půl litru hovězího bujonu , Olej nebo sádlo,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 240 g jehněčího masa, 2 červené feferonky, 1 kousek zázvoru, na špičku nože sambal oeleku, 7 lžic citronové šťávy, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, 24 malých lojovitých brambor, 16 třešňových rajčat, 8 malých cibulí, šalvěj, 2 rozmačkané stroužky česneku, 1 krab. řeřichy, 250 g jogurtu, špetka cukru
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: sůl, 700 g uzené skopové, 1 kg listová kapusta, 3 stroužky česnek, 300 g brambory, mouka, mletý černý pepř, olej
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/uz... >>>Potřebné ingredience: 500 g skopového bez kosti, 200 g uzeného bůčku, 2 pokrájené žemle, 2 dl mléka, 1 vejce, 3 žloutky, mletý pepř a sůl dle chuti, 1 vejce a strouhanka na obalení, olej na smažení,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g vepřového nebo skopového masa, 1 žemle, 1 vejce, 2 větší brambory, 1 lžíce sádla, 5 rajčat, 1 větší cibule, sůl, pepř, petrželka
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 200g hovězího mletého masa (zadní), 200g vepřového mletého masa (plec), 200g jehněčího mletého masa (plec), 45ks česneku, 2 cibule, Mleté chilli, Kari, Bílý pepř, Sůl, Petrželka, 2 vejce, 40g strouhanky, Olej, 2 pórky, 1/2 čínského zelí, Škrobová moučka, Sojová omáčka, Červená cibule, 3dl hovězího vývaru,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 600 g mletého masa (v Turecku a dalších zemích Orientu se používá skopové), 1 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu, 1 lžíce worcesterské omáčky, 2 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, špejle
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g hovězího, vepřového nebo skopového masa, 500 g kysaného zelí, po 1 kusu kořenové zeleniny, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 2 lžíce tuku, 2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, pepř, bobkový list
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: jehněčí kýta (asi 1,5 kg), 50 g másla, 160 g lilku nakrájeného na kostičky, 160 g zelené cukety nakrájené na kostičky, 160 g rajčatové dužiny nakrájené na kostičky, 160 g cibule nakrájené na kostičky, 160 g červené sladké papriky nakrájené na kostičky, 1,5 dl panenského olivového oleje, 200 g bílých fazolí (odrůda „Tarbais“ – pokud máte možnost), 1 karotka, 1 cibule, 1 bouquet garni, 1 snítka naťové petržele, tymián, bobkový list, 200 g česneku, čerstvé bylinky: estragon, bazalka, rozmarýn a jalovčinky, 2 – 3 polévkové lžíce mléka, nahrubo mletý černý pepř, sůl,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 4 jehněčí kotletky, čerstvá petržel, rozmarýna a pažitka, trocha jemné strouhanky a vývaru, olivový olej, máslo, mletý pepř, sůl
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800 g jehněčího masa (kýta, plec), 3 stroužky česneku, sůl, 20 g mouky, 50 g másla, 2 rajčata (2 lžíce rajčatového protlaku), 1 mrkev, půl celeru, petrželka,
Číst celý recept na: www.ceskahospodynka.... >>>Potřebné ingredience: 800 g jehněčí kýty (bez tuku), 1/2 l červeného vína, 2 stroužky česneku, 70 g vypeckovaných zelených oliv, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce strouhanky, sůl, pepř, 1 kg rajčat, 2 lžíce rajského protlaku, 50 g naložených vinných listů, svazek jarní cibulky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500g skopového masa, 100g mrkve, 100g cibule, 50g petržele, lžíce sekané petrželové natě, 4 stroužky česneku, sůl, sádlo, 200-250g předvařené rýže
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>Potřebné ingredience: 1 kg KousKousu, 1 l vody, 100 gr másla či 4 polévkové lžíce olivového oleje, 1 kg jehněčího masa nakrájeného na porce (lepší je s kostí), 1 kuře naporcované, 350 gr brukve či kořenové petržele, 400 gr mrkve, 400 gr cukety, 300 gr chiches pies, 300 gr tykve, a vůbec můžete přidat zeleninu, kterou máte rádi jako kedlubny, květák, či brokolici, 4 velká rajčata, 2 velké cibule, 3 lžíce oleje, 3 l vody, 4 kávové lžičky harisy, 1/2 kávové lžičky skořice, špetka pepře, pár zrníček koriandru, 1/2 polévkové lžíce čínského 4 spices koření a vůbec všechno, co se vám líbí a ovoní tu polévku
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso >>>