Recepty: Rybí polévky
Potřebné ingredience: 400 g rybího filé, 150 g Hellmann
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: máslo, 1 cibule, 1 pórek, hladká mouka, rybí vývar, 2 brambory, losos, mléko, šlehačka, čerstvý kopr, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 200 g brambor, 250 g pórku, 1 cibule, 200 g taveného sýra, 1 litr slepičího vývaru, 100 g uzeného lososa, 4 lžíce zakysané smetany, 1 lžička másla
Číst celý recept na: www.ceskahospodynka.... >>>Potřebné ingredience: 1 ryba (asi 600700 g), 1 PL oleje, 1 cibule, 1 karotka, 1/2 petržele, 34 sterilované kyselé okurky, 250300 g čerstvých hub, sůl, pepř, 1 bobkový list, 1 šlehačka (250 ml 33% smetany), kopr, 4 plátky citronu.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800 g petržele, 2 3 brambory, 1 malý pórek, 30 g másla, 600 ml zeleninového vývaru (z kostky), 200 ml smetany, sůl, pepř, 1 2 lžice citronové šťávy, 1 svazek kopru, 120 g uzeného lososa v tenkých plátcích
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 230 kcal, 960 kj, 15 g bílkovin, 8 g tuků, 22 g sacharidů, 1 1/4 l vody, 1 menší mrkev, kousek kořen. petržele, kousek celeru, 1 malá cibule, 1 porce kapra (asi 150 g), 1 kulička nového koření, 2 kuličky pepře, sůl, 20 g másla, 1 dl bílého vína, 4 plátky z veky na ozdobu, malý svazek mladé celerové natě
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 2 hrsti na drobno pokrájeného celeru, 1 hrst mrkve, 1 hrst petržele, 1 hrst kukuřičných zrn , 1 hrst hrášku, 1 hrst brokolice (není nutná), 1 hrst květáku (není nutný), (nebo mraženou směs mrkev, hrášek, kuku, broko, květák; já použila zbytky z lednice), cca 200 g nebo více rybích filetů nebo filé, 1 hrst ovesných vloček, 12 dcl mléka, máslo, hl.mouka, sůl,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: hlava z kapra (bez skřelí), vnitřnosti z kapra (mlíčí nebo jikry, nejlépe oboje), po třech kuličkách celého pepře a nového koření, kousek cibule, kostka masoxu, mrkev, petržel, celer, kousek másla, trochu zásmažky, starší rohlík, olej na smažení, majoránka, mletý pepř
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 4 kapří hlavy, ocasy a ploutve, 2 cibule, několik zrnek pepře, 1 bobkový list, 1 stroužek česneku, sůl, tymián, střik vinného octa, 50100 g kapřích jiker, 100 g vyškvařeného sádla, 50 g hladké mouky, 2 kostky cukru, 200 g očištěné a nahrubo nastrouhané kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel), 1 pórek, 1/4 l červeného vína (Frankovka apod.);, Vložka do polévky:, na másle opečená, na kostičky nakrájená houska, jemně krájená petrželka (pažitka).
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 cibuľa, 2 papriky, 23 paradajky, 34 strúčiky cesnaku, mletá paprika sladká, olej, soľ, 1 2 feferónka/kto má ako rád pikantné/, 1 kg rýb, bobkový list, celé čierne korenie, voda, /všetky suroviny si každý upravte podľa seba/,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 4 čtverečky kvalitního rybího filet, 2 větší brambory, 300 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru, 1 střední cibule, 2 lžíce másla, 2x250 ml kalíšek sladké smetany nebo mléka (půl na půl), pepř sůl a sladká paprika (nebo muškátový květ) na dochucení
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>Potřebné ingredience: 400 g rybího filé, 150 g Hellmann’s Yofresh , 50 ml Rama Cremefine ke šlehání , 400 ml vody , 50 g celeru , 50 g mrkve , sůl , bílý pepř , Rama Culinesse , Knorr Tekutá jíška , čerstvá bazalka ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 250 g kapřího masa, 70 g rajčatového protlaku (kečupu), 40 g očištěné růžičkové kapusty, česnek, 10 g rostlinného tuku, petrželka., Na vývar kůže, kosti a ploutve z kapra, 80 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel), 4 kuličky pepře, sůl, 1,2 l vody, 1/4 až 1/2 kostky masoxu.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 3 brambory, 1 červená paprika, 1 cibule, 2 lžíce olivového oleje, 500 ml zelenlnového vývaru, 3 rajčata, 500 g filé, sůl, pepř, 3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, 2 lžíce sekané petrželky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 80 g zeleniny, sůl, 40 g másla, 50 g hladké mouky, vnitřnosti a hlava z kapra, muškátový květ na špičku kulatého nože, pažitka, 150 g květáku, 80 g housky, 10 g másla.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 sáček kysaného zelí, 1 hlava z kapra, 3 lžíce sušených předem namočených hřibů (nebo jiných hub), 5 dkg másla, 1 kostka masového bujónu, 34 lžíce hladké mouky, 1 smetana ke šlehání, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.az-recepty.cz/ry... >>>Potřebné ingredience: na osobu, asi 230 kcal, 960 kJ, 22 g bílkovin, 7 g tuků, 10 g sacharidů, 250 g syrových garnátů v krunýři, 500 g rybích odřezků, 2 cibule, 1 lžíce oleje, 1 lžička semen koriandru, 1 bobkový list, 125 ml suchého vermutu, 375 ml bílého vína, 2 fenyklu, 2 středně velké mrkve, 1 svazek kopru, sůl, pepř
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1 mrkev,1 petržel,kousek celeru,1 menší cibule,20 dkg ryby ( kapra ),3 kuličky pepře,2 kuličky nového koření,kousek másla ( 25 g ),1 1 1/2 dl bílého vína,plátky veky na ozdobení
Číst celý recept na: www.az-recepty.cz/ry... >>>Potřebné ingredience: 20 g másla, 25 g krupice, 150 g celeru, mrkve, petržele, 50 g kapusty, 150 g květáku, 150 g kapří mlíčí, 3 lžíce mléka, 1 žloutek, na špičku nože pepře nebo zázvoru, pažitka, ,
Číst celý recept na: www.ceskahospodynka.... >>>Potřebné ingredience: 400 g rybího filé, 1 cibule, 1 paprika, 50 g celeru, 1 lžíce másla, 1 kostka rybího bujónu/nemusí být/, 700 ml vody,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty: Rybí polévky >>>