Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso
Potřebné ingredience: 150 g cibule, 1 stroužek česneku, 450 g brambor, 2 lžíce olivového oleje, 400 g slepičího vývaru, 1 celerový řapík, 2 červené papriky, 1 feferonka, 200 g fazolových lusků, sůl, 500 g rajčat, pepř, 8 jehněčích kotlet, 1 lžíce kokosového tuku, 2 lžíce sekané petrželky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g jehněčího masa, 1 bílek, 1 lžíce kukuřičné mouky, 3 lžíce oleje, 2 cm čerstvého zázvoru, 2 stroužky česneku, 2 lžíce sojové omáčky, 2 středně velké pórky, 250 g listového špenátu (čerstvého nebo zmraženého),
Číst celý recept na: www.ceskahospodynka.... >>>Potřebné ingredience: 400 g skopové kýty může být i vepřová, 4 hlávkové saláty, 250 g cibule, 1 citron, 100 g oleje, 50 g čerstvého kopru může být zavařený, 2 žloutky, 1 KL cukru, sůl dle chuti,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: , 1 kg jehněčí kýty, 1 cibule se zapíchnutými dvěma hřebíčky, 200 g karotky, 2 šalotky, 1 láhev (750 ml) červeného nebo bílého suchého vína, 50 ml aceto balsamico, 1 bouquet garni,, 2 stroužky česneku, 1 PL oleje, sůl,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 600 g bílého chřestu, sůl, 3 lžíce másla, cukr, 1 lžíce citronové šťávy, 8 jehněčích kotlet, pepř, 2 lžíce oleje, 16 lístků šalvěje, zelená petrželka na ozdobu
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 2 hrnky (500ml) fazolí, přebraných, namočených přes noc ve studené vodě a slitých, 1 lžíce provensálských bylinek, koupených, nebo podle Labužníka, 2 lžíce olivového oleje, 10 celých stroužků česneku, oloupaných, 2 snítky čerstvého rozmarýnu, zmraženého, nebo sušeného, 1800g 2000g hovězého, nebo jehněčího masa z plece, nakrájeného na 3cm kostky, sůl a čerstvě pomletý pepř podle chuti, 1 1/4 1 1/2litru hovězího vývaru, 2 snítky čerstvého tymiánu, zmraženého, nebo sušeného,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 460 kcal, 26 g bílkovin, 36 g tuků, 7 g sacharidů, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 50 g oliv plněných paprikou, 500 g mletého jehněčího masa, 3 lžičky papriky, 2 lžičky oregana, 1 1/2 lžičky kmínu, 1 žloutek, sůl, pepř, po 1 červeném, žlutém a zeleném paprikovém lusku, 2 lžíce olivového oleje
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 530 kcal, 29 g bílkovin, 39 g tuků, 12 g sacharidů, 500 g brokolice, sůl, 4 cibule, 2 stroužky česneku, 8 jehněčích kotlet s kostí (asi pa 80 g), 1 lžíce olivového oleje, 1 lžička zrnek zeleného pepře, 250 ml suchého červeného vína, 2 lžičky hotové jíšky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 230 kcal, 960 kJ, 15 g bílkovin, 14 g tuků, 15 g sacharidů, 4 rajčata, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 petržel, 1 mrkev, 5 g sušených hřibů, 1 bobkový list, 10 zrnek pepře, 200 g list. špenátu, 200 g jehněčí kýty, pepř, 1 lžíce oleje
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na jednu jehlici pro jednu osobu dáme:, 50 g zadního skopového masa, 50 g skopových (příp. telecích) jater, 50 g jakýchkoli ledvinek, několik plátků cibule a rajčat, půl čerstvé papriky.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: Pizza:, bramborákové těsto na 6 malých bramboráčků, něco na to (plátky rajčat, žampionů, paprik, uzeniny, kaparátka, strouhaný sýr, prostě co máme rádi...)., Omáčka:, 1 hrudka másla, 1/2 PL hladké mouky, 1 PL nasekaných hub, 1 malé rajče, worcester sauce, 1 PL rozsekané cibule, 12 dl zeleninového vývaru, 0,51 dl červeného dezertního vína, drcený barevný pepř, sůl, nasekaná petrželová nať., Obloha:, olivový olej, ždibec soli a bílého pepře, 6 medailonků z mladšího srnčího cemru nebo kýty (můžeme použít i kančí, jehněčí, mladé hovězí nebo telecí), 1 citron, několik snítek rozmarýny.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: , 1 jehnecí kýta ca. 22½ kg, 1 kg velkých brambor, 23 strouzky cesneku, nebo podle chuti, 23 hrste petrzelky, 11½ l slepicího vývaru, sul, pepr, máslo na vymazání pekáce, tuk na potrení kýty
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 500 g mletého skopového masa, 40 g oleje, 2 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, tymián, 6 rajčat, 4 vejce, petrželka
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800 g jehněčího hřbetu, 400 g čerstvého špenátu, 4 stroužky česneku, 2 lžíce másla, drcený pepř, olej, tymián, sůl , krusta:, strouhanka, máslo, česnek, sůl, tymián, rozmarýn, pepř, oregáno, petrželka
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 800 g vykostěné skopové kýty, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžička sladké papriky, 2 lžíce sádla, drcený kmín, sůl, mletý pepř, 3 dl červeného vína
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: na osobu asi 830 kcal, 30 g bílkovin, 54 g tuků, 52 g sachar., 200 g rýže, 1 cibule, sůl, 2 stroužky česneku, 500 g jehněčího ramínka, 6 lžic oleje, po 30 g mandl. lupínků, oříšků kešú a pistácií, 50 g rozinek, 1 lžíce strouhaného zázvoru, 1/2 lžičky římského kmínu, špetka kayenského pepře, 1 ks skořice, 6 hřebíčků, na špičku nože strouhaného muškátového ořišku, 125 g jogurtu, 115 ml smetany, 250 ml slepičího vývaru (z kostky)
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 600 g jehněčí nebo vepřové kýty, 1 dl olivový olej, 3 PL citronové šťávy, 1/2 dl bílé víno, 1 KL majoránky, 1 KL tymiánu, 1 bobkový list, sůl, pepř.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 400g skopového masa, 2 lžíce olivového oleje, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 6 rajčat, 4 vejce, petrželová nať, tymián, sůl, pepř, 1 dl šlehačky
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: asi 1 kg jehněčí kýty, 4 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček celého pepře, 2 velké cibule, 5 stroužků česneku, sůl;, Pasta:, 510 stroužků česneku, 23 PL oleje, mletá paprika, mletý pepř, sůl.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Potřebné ingredience: 1000 g vykostěné jehněčí plece, 12 lžičky pepře, 23 lžíce másla, 3 dl přírodního vína (např. ryzlinku), 1 lžíce hladké mouky, 1,5 lžičky másla.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Skopové a jehněčí maso >>>